Zwaar bevochten punt voor Austerlitz tegen Aurora. ( Aurora 1 – Austerlitz 1 )

De 1e helft was een kopie van de vorige week gespeelde wedstrijd tegen Schalkwijk. Een slap spelend Austerlitz met veel onnodig balverlies.

Ook nu weer moest Austerlitz met 4 invallers aantreden wat duidelijk te merken was in de 1e helft. In de 5e min. kwam Austerlitz goed weg toen na slecht verdedigen, voorlangs werd geschoten.

In de 10e min. omzeilde Austerlitz de buitenspelval, maar er werd slordig met de mogelijkheid om te scoren om gegaan. Een fanatiek spelend Aurora kwam op een 1-0 voorsprong toen een overtreding werd bestraft met een strafschop.

Austerlitz kon weinig weerstand bieden en in de 22e min. werd een onterecht gegeven vrije trap koppend afgerond, 2-0. Vlak voor rust had Austerlitz twee kansjes, met een geblokkeerd schot van Koen Aalten en een overgeschoten vrije trap van Kylian Steenbeek.

Na rust een beter spelend Austerlitz en in de 47e min. scoorde Koen Aalten met een diagonaal schot de 2-1.

Aurora bleef gevaarlijk met counters en in de 55e min. moest keeper Jelle Nauta handelend optreden en in de 57e min. had Austerlitz geluk met een schot op de lat.

Austerlitz was hierna de betere ploeg en in de 63e min. werd een steekballetje van Etienne Robert afgerond door Marvin Steenbeek, 2-2. In het verdere verloop waren er wat kleine kansjes voor beide ploegen, maar deze wedstrijd verdiende geen winnaar en kon Austerlitz met een zwaar bevochten punt naar huis keren.